الأحد، 3 يناير 2016

طريقه عمل البتيفور

بتيفور شكله تحفة يأكل مع كباية الشاي أو القهوة

المقادير:-

☆ 2كوب دقيق
☆1كوب زبده
☆ نص كوب سكر
☆ بودر
☆1كيس فانيليا
☆1 صفار بيضه

طريقه التحضير :-

يضرب السكر والزبده والفانيليا وصفار البيضه الى ان يصبح مثل الكريمه ويضاف الدقيق وتوضع العجينه فى التلاجه نص ساعه ثم تشكل وتوضع في صينية مدهونة او على ورق زبدة في فرن متوسط الحراره لحد مايحمر.

ملحوظة :-

يترك البتيفور لحين يبرد فى الصينيه علشان ميتهريش"

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق